Tarieven

Risicovoeten, bijvoorbeeld bij diabetes en reuma

Vaak hebben diabetici problemen in de bloedcirculatie als gevolg van aantasting van bloedvaatjes door de hoge suikerspiegel. Hierdoor krijgen de weefsels minder voeding en zuurstof. Ook worden afvalstoffen minder effectief afgevoerd, waardoor wondjes aan de voeten slecht genezen en kunnen de zenuwen minder goed gaan functioneren waardoor het gevoel in de voeten verandert. Het is raadzaam om uw voeten en schoenen dagelijks te controleren, daarnaast is regelmatige voetverzorging door een medisch pedicure erg belangrijk.

Cliënten met diabetes mellitus die in aanmerking willen komen voor (gedeeltelijke) vergoeding nemen contact op met een podotherapeut. Contracten heb ik met Podotherapie Achterhoek in Dinxperlo, Podotherapie Innofeet in Aalten, Podotherapie Luiten-Knippenborg in Sinderen/Doetinchem, Podotherapie Hanenburg in Aalten en Voetencentrum Wender in Aalten.

Niet alleen diabetici, maar ook cliënten met bijvoorbeeld reuma moeten met de nodige voorzichtigheid behandeld worden. In veel gevallen (bijvoorbeeld bij RA) wordt deze behandeling vergoed wanneer u een aanvullende verzekering hebt bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt van mij een factuur met alle benodigde gegevens, deze kunt u indienen bij de zorgverzekeraar, waarna de zorgverzekeraar het bedrag (of een deel ervan) aan u zal terugbetalen.

Cadeaubonnen

In mijn praktijk zijn diverse soorten cadeaubonnen te koop: voor een (cosmetische) pedicurebehandeling of voor ieder gewenst bedrag. Leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen!

 

Onderstaande tarieven zijn in euro's.

standaard pedicurebehandeling tot 45 minuten kinderen t/m 12 jr 10,=, tot 18 jr 15,=.
27,=
korte behandeling tot maximaal 20 minuten 18 en behandeling tot 30 minuten 22,=; uitgebreide pedicurebehandeling tot 60 min 32,=
nagelreparatie gelacy binnen pedicurebehandeling: 1 hallux 15,=, 2x hallux 17,50, 1 kleine nagel 5,=, 10 nagels 50,=
15,=/17,50/5,=/50,=
nagelbeugel (per stuk), binnen pedicurebehandeling
vanaf 18,=
orthese: afhankelijk van de grootte van de orthese wordt de prijs bepaald
vanaf 19,=
beauty Feet met heerlijke voetenscrub, voetenmasker en voetmassage; deze behandeling duurt 1 uur
35,=
ambulant: bij behandeling aan huis, tot maximaal 10 km, en alleen i.c.m. standaardbehandeling, geldt een toeslag:
5,=
wanneer u gelakte nagels wenst na een pedicurebehandeling, svp dit vermelden bij het maken van een afspraak: pedicurebehandeling inclusief nagels lakken met nagellak uit mijn praktijk of wanneer u uw uw eigen nagellak meebrengt. Graag teenslippers meenemen!
34,50 - 37,=
alleen nagels lakken, 3 lagen: basis, kleur en topcoat, met uw eigen nagellak, zonder pedicurebehandeling (graag zelf teenslippers meenemen)
15,=

Dans met je hart, en je voeten zullen volgen!